Faceți căutări pe acest blog

24 apr. 2008

Cum functioneaza afacerea Tahitian Noni Juice?

I. Tahitian Noni International întoarce 45% din vânzări spre vânzători, printr-un plan, numit plan de compensare (mai multe detalii despre acesta în ceea ce urmează). Pentru transferul de bani de la TNI spre Dvs, este nevoie să completaţi formularul bancar ataşat, şi să-l trimiteţi la unul din nr. de fax de pe formular. În acest formular la punctul TNI ID trebuie să treceţi nr Dvs IPC, adică: ******* . Totodată NU bifaţi căsuţa care se referă la modificarea numărului IBAN.

II. Care trebuie să fie atribuţiile şi scopul Dvs?

a. Pentru a rămâne în afacere trebuie să comandaţi în fiecare lună până în ziua de 15 a lunii curente câte o cutie a 4 sticle de Tahitian Noni Juice. Preţul acestuia este de 500 RON, însă preţul de vânzare pentru consumatori este una determinată de Dvs, cea recomandată fiind de 192 RON/sticlă (aprox 760 RON). Diferenţa de preţ este câştigul Dvs. Următoarea comandă va trebui să o faceţi între 01.dec.-15.dec. În cazul în care aveţi greutăţi în efectuarea comenzii, vă rog să ne contactaţi telefonic, noi putem să efectuăm comenzile pentru Dvs.

b. Trebuie să atrageţi cât mai multe persoane care să dorească să ia parte în această afacere. Toţi cei înscrişi de Dvs (se vor înscrie folosind nr Dvs IPC, adică *******) vor lucra pentru Dvs, conform planului de compensare, vânzările lor aducându-vă un beneficiu bănesc lunar. Înscrierile se vor efectua la adresa web www.tni.com/******* Desigur în cazul în care aveţi nevoie de ajutor tehnic, ca sponsorii Dvs vă stăm la dispoziţie.

c. În momentul în care atingeţi vânzările necesare pentru nivele mai înalte de distribuitor, veţi fi invitată să participaţi la cursuri de perfecţionare facultative. Aceste cursuri vă vor ajuta să vă dezvoltaţi afacerea, respectiv să beneficiaţi din plin de posibilităţile financiare oferite de TNI.

III. Toate datele, informaţiile legate de afacerea Dvs sunt disponibile în biroul Dvs online, la adresa www.nonioffice.com. Aici veţi introduce nr IPC: *******, respectiv parola: silvia1***, parola care o aveţi trecută pe foile primite de la noi. Accesând acest birou aveţi la dispoziţie o adresă e-mail, mesager, puteţi urmări comenzile Dvs, puteţi consulta planul de compensare în detaliu, etc...

IV. Câteceva despre planul de compensare.

Planul de compensare cuprinde două etape. Pirma etapă este denumită etapa „fast start”. Etapa a doua etapa „unilevel payout”. Etapa fast start reprezintă primele 60 de zile ale activităţii unui IPC nou înscris.

a. Etapa „fast start” – pentru a înţelege această etapă aveţi aici un exemplu:

Să presupunem, că Dvs sunteţi IPC de 6 luni. Cineva se decide să se înscrie sub Dvs. Astfel veţi deveni sponsorul personal al acestei persoane (fie acesta Joe). În această perioadă planul de compensare arată astfel: în cazul în care persoana nou înscrisă achiziţionează primul pachet TNI juice, Dvs (Sally) primiţi 20% din preţul acesteia, sponsorul Dvs (Frank) 5%, sponsorul acestuia (Ed) 5%, sponsorul următor (Tom) 5%, şi ultimul (Anna) 10%.

În cazul în care însă Joe se decide să comande a doua cutie de Noni, planul de compensare coboară un nivel, începând de la el cu 20%. Pe româneşte dacă vă decideţi să comandaţi 2 sau mai multe pachete pe lună (acest lucru nu este obligatoriu ci fictiv, si comenzile pot fi efectuate când doriţi Dvs), veţi câştiga 100 RON pe fiecare cutie suplimentar comandată.


b. Etapa Unilevel începe după ce s-au scurs 60 de zile de la înscrierea Dvs. Această etapa reprezintă de fapt etapa în care veţi lucra în continuare „a la long”

În această etapă plăţile se fac după 8 nivele şi nu după 5 ca la „fast start” .

Astfel dacă consultaţi atent imaginile de mai sus, veţi observa că avantajul de durată este reprezentată de înscrierea persoanelor pe plan vertical şi nu pe plan orizontal. Adică pe româneşte este mai rentabil să aveţi 5-8 persoane imediat sub Dvs, iar restul să-i înscrieţi sub cei înscrişi deja, decât să aveţi 25 de persoane sub Dvs, şi nici unul sub ei.

Un scurt calcul vă permite să vizualizaţi veniturile posibile. Să presupunem, că sub Dvs sunt 4 nivele de IPC pe care îi sponsorizaţi direct sau indirect. Fiecare nivel are trei persoane legate de cei de deasupra. Adică:

Astfel vom avea: Dvs ca sponsor, urmat de 3 IPC linia 1, 9 IPC linia 2, 27 IPC linia 3, 81 IPC linia 4. Căştigurile sunt în dolari: 3x1,2+9x6+27x6+81x7,2 = 3,6+54+162+583,2 = 802,8 dolari, adica: 2167 RON, lunar fără a considera vânzările proprii.

În mare atât despre planul de compensare. Detalii găsiţi în biroul Dvs Noni, la www.nonioffice.com.

V. Calea succesului: Informaţii şi detalii pentru cei ce doresc să se înscrie:

Cum să facem afacere în România

Sediul Reprezentantului în sudestul Europei, se află în Ungaria.

Fiecare IPC (Consultant Independent de Produse) din România semnează un contract cu Tahitian Noni International UK Ltd., sediul principal al companiei Tahitian Noni International în Europa.

Înscriere ca nou consultant

Ca să vă înscrieţi ca IPC la Tahitian Noni International, trebuie să completaţi o cerere IPC si să otrimiteŢi la adresa de mai jos.

Indiferent cum va fi cererea Dvs. predată, pentru a vă menŢine contul de IPC, trebuie să trimiteţi o copie originală a Cererii IPC semnată de Dvs. în următoarele 30 zile după ce v-aţi înregistrat. Vizitaţi pagina www.tni.com/*******, unde sub punctul Posibilităţi alegeţi Înscriere. Urmăriţi instrucţiunile pentru a completa formularul. După completarea formularului veţi primi numărul Dvs. de identificare. Astfel puteţi simplifica înscrierea Dvs. ca IPC.

Comandarea produsului/Informaţii

PuteŢi să comandaţi produsuri, si să ne întrebaţi, contactând operatorii nostri la numărul de telefon gratuit: 0800 894312. (poate fi apelat doar din România, de pe telefon fix) Momentan doar produsul Tahitian Noni Juice poate fi achiziţionat în România, un carton conţine 4x1 litru sticle. Curând întreaga gamă de produse a sediului reprezentantului vă va sta la dispoziăţie.

Vă informăm când produsele vor fi accessibile.

PuteŢi să ne contactaţi la numărul de telefon de mai sus si să vorbiţi cu operatorii nostri. la orice întrebare ei vă vor răspunde cu plăcere în limba română sau maghiară.

Plătirea comisionului

Tahitian Noni International plăteste comisionul doar prin transfer bancar, ceea ce înseamnă că informaţiile referând la banca IPC-ului trebuie să apară ori în cererea IPC ori în formularul bancar, care poate fi găsit la Sediul Noni. La fel, este nevoie si de IBAN-ul Dvs. (Număr de cont bancar Internaţional). Doar după ce ajung toate informaŢiile necesare în sistemul TNI-ului, poate să vă trimită compania comisionul.

Programul Autocarton

Programul PPP (Previous Purchase Plan), Planul cumpărării anticipate este singurul program tip Autocarton în România, ceea ce înseamnă faptul că dacă un IPC cumpără cartonul TNJ sau alte produse în valoare de 120 QV puncte, el va beneficia de toate avantajele oferite de programul autocarton.

Sediul Noni

Sunteţi liberi să efectuaţi afacerea Dvs. pe Internet de îndată ce primiţi numărul Dvs. de TNI ID. În cazul în care aţi completat cererea pe Internet, aveţi deja o parolă pentru pagina web. Dacă ne trimiteţi cererea prin altă cale (email, fax, etc.), aveţi dreptul să cereţi ca parola Dvs. să fie trimis pe adresa Dvs. de email sunând la Sediul Reprezentantului sau scriind un mail la adresa de mai sus. Acest număr de TNI ID va fi username-ul Dvs. Cu acest număr si cu parola Dvs. puteţi să vizitaţi oricând pagina web www.nonioffice.com, unde puteţi afla atât toate informaţiile necesare despre afacerea Dvs. cât si toate formularele si înscrisurile de ce puteţi avea nevoie pentru manevrarea contului Dvs. de IPC.

Calea succesului

Tahitian Noni International are un sistem numit Calea succesului care constă din 10 etape si cuprinde un program de apreciere si treninguri unice. Puteţi să vă înregistraţi pentru prima instruire al acestui program, numit Fast Start dacă sunteŢţi membru al programului autocarton. Aceste instruiri sunt ţinute în România, periodic. Dacă aveţi întrebări întebaţi-ne în email, sunaţi la numărul de telefon de mai sus, si nu uitaţi cât de important este să ţineţi legătura cu sponsorii Dumneavoastră.


Niciun comentariu: