Faceți căutări pe acest blog

25 iun. 2010

Stiu ce vei bea asta vara!

Dragi prieteni!


Ne ocupam de aproximativ 3 ani cu produsul TAHITIAN NONI Juice.

Impresiile si experienta noastra sunt extraordinare. In acesti 3 ani am vazut oameni bolnavi a caror viata s-a schimbat prin consumul sucului Noni, am vazut oameni sanatosi, care au inceput sa utilizeze sucul Noni pentru a se mentine in forma, am vazut copii sanatosi si bolnavi deopotriva a caror parinti au gasit un remediu si un suport in Sucul Noni.

Noi personal o utilizam de aproximatv 5 ani, trecand prin bine si greu. Ne-a ajutat in momente dificile, cum ar fi in timpul sarcinii, cand nu ai voie sa iei nici un fel de medicament, sau cu rude apropiate care sufera de boli incurabile, etc.

Un lucru este absolut sigur: “Toata lumea are un motiv de-a consuma Sucul Noni. La un moment dat in viata dintr-un motiv sau altul TAHITIAN NONI Juice ne-a gasit, pentru a ne fi de ajutor.”
Lumea este in continua schimbare. Schimbarile aduc noi posibilitati, deschizand drumul spre noi schimbari. Sunt putine lucruri in lume care sunt neschimbate de la inceputuri.
TAHITIAN NONI Juice este unul din putinele valori natural, care inca de la lansare si-a mentinut forma, compozitia si calitatea, ajungand la milioane de oameni, si schimband viata si mai multora..

Tahitian Noni International, firma producatoare a sucului TAHITIAN NONI Juice a considerat ca a sosit timpul pentru ca si produsele TNI sa imbrace forme noi, pastrand totusi valorile traditionale ale produselor Noni.

In data de 24 Iulie in Hotelul Westend Hilton din Budapesta vor fi prezentate oficial, noile forme ale Sucului TAHITIAN NONI. Speram ca aceasta lansare sa permita accesul acestor produse cat mai curand si in ROMANIA.

TNI ne va pune la dispozitie noi forme, noi gusturi, si noi produse!

“Corpul uman este templul sufeltului. Intretine corpul TAU, pentru a avea un suflet fericit!”

“UN STROP DE NONI ZILNIC ITI VA ADUCE UN TRUP SI UN SUFLET SANATOS”

Cu prietenie
Echipa www.juicenoni.ro

Niciun comentariu: