Faceți căutări pe acest blog

19 iun. 2010

CONFERINTA INTERNATIONALA A LIDERILOR - 2011


2010-04-02 11:12:00

Anul viitor Tahitian Noni International va sărbătorii 15 ani de la înfiinţate. Cu această ocazie Conferinţa Internaţională a Liderilor TNI - ILC 2011, care se va desfăşura în perioada 13-19 Februarie 2011, va fi organizată pe un vas oceanic de croazieră în largul mării.

Programul Evenimentului (Compania î-şi menţine dreptul de a modifica acest program în caz de necesitate):

Contravaloarea întregii conferinţe (taxa de înregistrare, preţul cabinei, drumul până în Miami şi înapoi etc.) va fi suportată de către participant. Cheltuielile pot fi suportate doar prin tranzacţii bancare.
Taxa de înregistrare: 199 USD / persoană - taxa de înregistrare este nerambursabilă!
Preţ Cabină - preţurile afişate sunt în dolari USD:

Fiecare cabină poate fi ocupată minimum de două persoane. Dacă cineva doreşte să fie singur, sau nu are pereche, şi atunci trebuie să achite preţul pentru 2 persoane.

Preţul Cabinei include TOATE cheltuielile de pe vas, mai exact: cazare, masă şi taxe. În locurile de staţionare pentru unele programe facultative (delfinariu, scufundări, etc.) plata se va face separat de către participanţi.

Împărţirea cabinelor se face în funcţie de ordinea înregistrărilor.

Înregistrarea

Pentru a vă înregistra trebuie să completaţi formularul de înregistrare şi să-l trimiteţi la unul dintre birourile regionale TNI sau la sediul central.

Condiţii de Renunţare:

Prin înregistrare, aspirantul se angajează că va plătii toate cheltuielile aferente acestui drum. Dacă din anumite motive, cineva doreşte să renunţe la această iniţiativă din preţul Cabinei se pot recupera sumele investite în condiţiile următoare:

- Până la 1 junie: 70%
- Până la 1 septembrie: 40%
- Până la 1 noiembrie: 10%
- După 1 noiembrie: 0%

O returnare mai mare decât procentajele mai sus menţionate, nu putem garanta!!! De aceea special vă recomandăm ca fiecare persoană care se înregistrează la ILC 2011 să-şi facă o asigurare de călătorie specială pentru a elimina aceste riscuri!

Cruise Bucks Program

Prin Programul Cruise Bucks fiecare Consultant Independent de Produse TNI, după înregistrarea făcută pt. ILC 2011 are posibilitatea să strângă bani pentru această călătorie prin munca sa. Sumele de bani acumulate prin Programul Cruise Bucks vor fi rambursate de către TNI în termen de 60 de zile după Conferinţa ILC 2011 pentru persoanele care au participat la eveniment. Deci contravaloarea acestei conferinţe se plăteşte în avans, iar suma acumulată prin Programul Cruise Bucks va fi rambursată după eveniment!!!

- Suma minimă restituită va fi de 100 USD, iar cea maximă de 2000 USD.
- Suma poate fi utilizată special pentru suportarea costurilor privind Cabina şi preţul biletelor cu avionul până în Miami.
- Ordinea returnărilor: contravaloarea cabinei pt. 1. Persoană, contravaloarea cabinei pt. 2. Persoană, Biletele de avion la categoria turist.
- Perioada de strângere a dolarilor din programul Cruise Bucks este: 1. Martie 2010 - 30. Noiembrie 2010.

Sponsorizare şi menţinere

(În toate cazurile este vorba despre persoane sponsorizate personal de către dvs., persoane înregistrate pe front care aderă în organizaţia dumneavoastră DUPĂ ce v-aţi înregistrat pentru ILC 2011)

- Nou Consultant Independent de produse (IPC, PPP60): 8 USD
- IPC înregistrat cu pachetul Avantaj: 15 USD
- 1. Nivel al bonusului de Creştere şi Duplicare: 5 USD
- 2. Nivel al bonusului de Creştere şi Duplicare: 10 USD
- Atingerea titlului Coral de Elită (IPC de pe front): 25 USD - prin menţinerea titlului timp de 3 luni
- Atingerea titlului Jade (IPC de pe front): 250 USD - prin menţinerea titlului timp de 3 luni
- Atingerea titlului Perlă (IPC de pe front): 750 USD - prin menţinerea titlului timp de 3 luni

Menţinerea Titlurilor de conducere nu prevede ne 3 luni consecutive. Cei care se califică cu volumul lunii noiembrie au posibilitatea de menţinere în următoarele 3 luni. Titlurile de rabat personal trebuie să fie în concordanţă cu Programul succesului�Jade 4800QV6 cu 1200 QV2 şi 3 ramuri active, Perlă 24000 QV6 cu 2400 QV2 şi 3 ramuri active.

Daţi clic aici şi veţi vedea vaporul despre care vorbim.

Niciun comentariu: