Faceți căutări pe acest blog

19 iun. 2010

Noni printre cele mai bune cinci metode curative, in prezentarea Dr. Oz.

Ne este clar tuturor: fructul Noni din Tahiti este unul din tainele cu grijă păstrate ale lumii, care de mai bine de 2000 de ani ocroteşte sănătatea băştinaşilor din Tahiti. Noni este considerată către aceştia ca o plantă sfântă, şi cinstită ca atare, părţile sale componente (fructul, frunza, rădăcina, dar chiar şi scoarţa arbustului) se folosesc drept medicamente, ştiind că utilizarea lor este importantă pentru păstrarea sănătăţii. Localnicii băştinaşi ale insulelor Tahiti au transmis din generaţie în generaţie aceste cunoştiţe, dar lumea de abia de circa 15 ani a putut pătrunde în tainele de ordin sanitar ale plantei Noni.

Apar din ce în ce mai multe ştiri despre proprietăţile miraculoase ale fructului Noni şi astfel se explică faptul că din ce în ce mai mulţi medici, cercetători, specialişti recunosc puterea uriaşă a fructului Noni.

Recent o personalitate cunoscută din televiziune - care în acelaş timp este şi un specialist din domeniul curativ şi al wellness-ului, Dr. Oz, a proclamat băutura obţinută din fructul noni drept una dintre cele 5 metode curative cel mai bine aplicabile în prezent în lume.

Într-un episod recent al programului �show de televiziune, întitulat "Dr. OZ" doctorul Oz a invitat un expert în medicamente, Dan Buettner, care în cadrul emisiunii le- a vorbit spectatorilor despre metodele curative naturiste folosite în prezent în lume. Noni a fost pe locul II. dintre metodele curative amintite de către Buettner în cadrul emisiunii menţionate. Printre altele, doctorul a relatat despre capacitatea natural- antiimflamatoare a fructului Noni.

Dacă vrei să vezi această emisiune, te rog să faci click pe imagine...

Posibilitatea de a participa la programele Dr.-lui Oz înseamnă o uriaşă recunoaştere pentru orişicine, iar pe noi de-a dreptul ne emoţionează faptul, că până şi specialiştii de frunte ale industriei curative, - şi de wellness recunosc Noni drept un adevărat dar captivant al întregii lumi.

Ceea ce Vă propunem şi Vouă: să nu tăinuiţi în faţa nimănui aceste informaţii, să le spuneţi tuturor istoria Noni şi a firmei TNI.Avem un produs forte, Noni, care este pur şi simplu este fenomenal, iar astăzi nu există o modalitate mai bună de a asigura organismul nostru cu iridoidele necesare, decât prin consumarea cu regularitate zilnică a Băuturilor Bioactive Tahitian Noni™.

Niciun comentariu: