Faceți căutări pe acest blog

19 iun. 2010

Bonusul Nebuniei de Iunie

Poţi câştiga chiar şi 5.000 de Lei în 3 luni!!!

Bonusul de creştere şi multiplicare îţi rezervă posibilităţi inimaginabile pentru lansarea sau revigorarea creşterii echipei Tale.

Bonusul de creştere din luna martie pe nivelul I. a fost de 547 Lei, iar cel din luna aprilie 574 Lei, peste recompensele cuvenite în baza cumpărăturilor realizate în echipă. Aceste sume se pot constitui în venituri însemnate şi în cazul pachetului de construire al afacerii.

Cei care în luna aprilie au continuat construirea afacerii şi au ajuns la nivelul II., după cele 6 acţiuni dobândite au primit un bonus în sumă de 855 Lei.

În luna iunie ai posibilitatea să câştigi
încă 1150 Lei PESTE TOATE ACESTEA!

Profită de nebunia de Iunie!

Nebunia de iunie se referă la două lucruri: recrutarea şi menţinerea.

Ce trebuie să faci pentru obţinerea excepţionalei sume de 1.150 Lei?

Practic aproape cu nimic mai mult, decât ceea ce oricum ai face pentru atingerea nivelului I. al bonusului de creştere:

- Personal trebuie să te afli în sistemul AutoCarton de 120 puncte
- În luna iunie să aduci în echipa ta cinci colaboratori noi, înregistraţi direct pe linia ta 1.
- Dintre cei 5 nou-intraţi în sistem, 3 trebuie să fie de 120 puncte fiecare.
- Ceilalţi 2 pot fi consumatori, cu cel puţin câte 30 puncte QV fiecare.
- Pe linia ta 1. (în intervalul 01-30 iunie), să se realizeze cumpărături echivalente cu 500 puncte QV.
- Timp de 3 luni (iunie,iulie şi august) va trebui să menţii aceste rezultate.

Acestea, desigur, sunt doar cerinţe minimale, nu te opreşte nimeni să le depăşeşti! Limita câştigului pe care îl vei obţine ţi-l stabileşti singur!

Câteva informaţii complementare utile:

- Promoţia este valabilă doar în luna Iunie.
- Colaboratorii nou-înregistraţi pot proveni din oricare dintre ţările în care Tahitian Noni International este prezentă pe piaţă. Adică fie din România, Ungaria, sau chiar şi din SUA.
- Promoţia se referă la oricine, nu doar la colaboratorii noi.
- Bonusul de 1.150 Lei se acordă în data de 20 septembrie, împreună cu bonusul Unilevel.

Gândeşte-te!

Dacă nu faci nimic altceva, decât realizezi cerinţele promoţiei în luna iunie şi doar le menţii timp de trei luni, chiar şi aşa vei obţine o recompensă în jur de 2.500 Lei! Pentru 5 oameni nou- aduşi în sistem este o sumă frumoasă!!!!

Dar adevăratul venit nu este doar.

Venitul adevărat va veni atunci, când cei pe care tu le-ai înregistrat în prima săptămână, la rândul lor aduc alţi oameni noi pe linia ta 2. în săptămâna a 2-a. Mai mult decât atât, şi aceştia de pe linia ta 2. pot realiza acelaş lucru în ceea de-a 3-a săptămână, şamdp..

Dacă în prezent există vreo firmă "fierbinte", pe piaţa marketingului de reţea, aceea cu siguranţă este TNI!

Uită-te la exemplele noastre de mai jos,
referitoare la realizarea bonusului
nebuniei de Iunie:

1. Nebunia de iunie + Bonusul de Creştere pe 1 luni

Câştig total pe 3 luni: 2.438 Lei

În exemplul dat cei 5 colaboratori direcţi fac parte din sistemul AutoCarton de 120 puncte QV, şi în luna august le-a expirat perioada primelor 60 de zile de la aderare, astfel că în urma lor vom primi recompensă Unilevel.

2. Nebunia de iunie + Bonusul de Creştere pe 1-3. luni

Câştig total pe 3 luni: 4.972 Lei

În exemplul dat cei 5 colaboratori direcţi fac parte din sistemul AutoCarton de 120 puncte QV, şi în luna august le-a expirat perioada primelor 60 de zile de la aderare, astfel că în urma lor vom primi recompensă Unilevel.

3. Nebunia de iunie + Bonusul de Creştere pe 1-3. luni + 2x JADE

Câştig total pe 3 luni: 5.441 Lei

În exemplul dat cei 5 colaboratori direcţi fac parte din sistemul AutoCarton de 120 puncte QV, şi în luna august le-a expirat perioada primelor 60 de zile de la aderare, astfel că în urma lor vom primi recompensă Unilevel. În exemplul dat, pe luna iulie realizăm 4800 puncte QV6, punctaj pe care îl menţinem şi în luna august.

Toţi cei care au atins deja cândva nivelul JADE, dar încă nu au participat la nicio instruire JADE, precum şi cei care încă nu au ajuns vreodată la nivelul JADE, pot participa la instruirea JADE ce va avea loc în toamna 2010 în Croaţia. Condiţia este, potrivit celor prezentate anterior, ca cel puţin în 2 luni încheiate să îndeplinim cerinţele nivelului de calificare JADE, până la finele lunii august anul curent, deci cel târziu în cursul lunilor iulie şi august.

JADE RETREAT - Dubrovnik - Croaţia
15-17 octombrie, 2010. - Hotel Croatia***** Cavtat

IMPORTANT!

Exemplul de câştig realizabil prezentat aici nu reprezintă neapărat şi zălogul succesului. Chiar dacă înseamnă folosul cuiva, nu putem garanta că va asigura un venit stabil pentru toată lumea. Cu toate acestea avem speranţa, că sugestiile noastre îţi pot fi de folos în construirea propriei tale afaceri TAHITIAN NONI™!

Niciun comentariu: