Faceți căutări pe acest blog

13 iul. 2010

INTERVIU Griffin Hill- provocarea de 250 mii dolari

Probabil mulţi îşi amintesc momentul când în februarie 2010, la Anaheim în cadrul Conferinţei Internaţionale a Liderilor, Kelly Olsen - unul dintre fondatorii TNI - s-a urcat pe scenă şi a lansat provocarea de 250.000 dolari. Scopul primordial al acestei provocări a fost aceea, ca să se demonstreze în mod demn de încredere că Băuturile Bioactive Tahitian Noni sunt fără de pereche în lume.

Dacă vreunul dintre competitorii TNI-lui ar fi reuşit să demonstreze în perioada 01 martie-01 iunie, durata de desfăşurare stabilită,că oricare dintre produsele sale întruneşte condiţiile enumerate de provocarea de 250.000 dolari, TNI-ul era obligat să achite respectivului competitor suma pusă drept miză.

Făcând click aici poţi citi în detaliu criteriile provocării în original.

Ei bine, după 3 luni de aşteptare a devenit evident că nimeni nu şi-a asumat provocarea lansată, nici un competitor nu s-a avântat, ca produsul său să fie comparat nemijlocit şi direct cu Băutura Bioactivă Tahitian Noni Original.Pe toată durata sa competiţia a fost supravegheată de către firma independentă de cercetare a pieţei - Griffin Hill Consulting. După expirarea duratei prevăzute, Griffin Hill a dat publicităţii o declaraţie în legătură cu această provocare de 250 mii dolari. Dorim să Vă împărtăşim şi Vouă această declaraţie. Te rugăm, acordă 4 minute din viaţa Ta pentru vizionarea acestui video:




Şi acest video ne transmite acelaş mesaj, pe care de la înfiinţarea din 1996 a TNI, comunicăm întregii lumi: nu există în ziua de azi încă un produs care ar fi comparabil cu produsul nostru. Băuturile Bioactive Tahitian Noni sunt cu adevărat deosebite, şi această unicitate face posibil ca firma noastră la 15 ani de la înfiinţare să fie în floare.

Dacă şi Tu ai dori să-ţi schimbi viaţa, fă-Ţi primii paşi cu produse precum Băuturile Bioactive Tahitian Noni.

Niciun comentariu: