Faceți căutări pe acest blog

7 iul. 2010

Bonusul de Creştere şi Duplicare – Actualizarea Regulamentului

Bonusul de Creştere şi Duplicare a fost lansat la începutul acestui an cu mult entuziasm şi energie la Conferinţa ILC din Anaheim. După cum ştiţi rolul acestui bonus este de a recompensa activităţile legitime, durabile şi duplicabile de construire a afacerii TNI ale consultanţilor IPC. Astăzi anunţăm o nouă ajustare la regulamentul acestui bonus care are menirea de a proteja integritatea acestui bonus. Aceste schimbări vor intra în vigoare începând cu data de 1 August 2010.



Aceste schimbări nu vor avea impact asupra calificării la bonus, sau asupra procentului de 2% din vânzările globale alocate fondului global pentru acest bonus. Vom continua să plătim în întregime acei 2% alocaţi acestui bonus global, ca întotdeauna.



Începând de pe 1 August 2010 aceste schimbări vor fi introduse în majoritatea pieţelor TNI din lume, iar acest proces de schimbare se va finaliza pe toate pieţele cel târziu în noiembrie 2010. Piaţa TNI din România intră în prima categorie.



Conform noului regulament: Plata totală pentru fiecare piaţă în parte, care însumează bonusul cumulat al tuturor calificaţilor la Bonusul de Creştere şi Duplicare din acea ţară, nu va depăşi 8 % din Volumul Comisionabil cumulat al pieţei respective. Dacă o piaţă va depăşi acest prag, valoarea acţiunilor individuale pentru această piaţă va fi redusă la suma autorizată conform calculului de opt la sută.



Această nouă politică va permite pieţelor să participe pe deplin la bonus, protejând în acelaşi timp integritatea bonusului în toată lumea şi consolidând dezvoltarea afacerii cu satisfacţii maxime depline. Noi credem că acest opt la sută va permite aproape tuturor pieţelor TNI să se bucure pe deplin de valoarea globală a bonusului fără nici o limitare.



Vom continua să monitorizăm acest bonus pentru a asigura o experienţă plină de satisfacţii pentru toţi parteneri IPC astăzi şi în viitor.

Niciun comentariu: