Faceți căutări pe acest blog

9 iul. 2010

Informatii Pret Noni

Stimate client!

Reluam aceste informatii de mai jos, pentru a intampina neplacerile aparute in urma dezinformarilor cauzate de unii consultant independenti ai TNI.

Preturile produselor noastre s-au modificat in urma introducerii TVA-ului de 24%.
Astfel cutia cu 4 sticle TAHITIAN NONI Juice a ajuns de la 506 RON la 527.5 RON (toate taxele incluse – inclusiv transportul la domiciliu!)
Cutia cu 2 sticle TAHITIAN NONI Juice a ajuns de la 286 RON la 297.5 RON (Toate taxele incluse – inclusiv transportul la domiciliu!)

Legat de preturi si comanda va rugam nu uitati doua lucruri importante!:
1. Echipa www.juicenoni.ro (Grupul JuicenoniRO) NU practica adaos comercial. Astfel preturile noastre sunt cele de depozit (depozitul central din Budapesta). Chiar daca veti gasi produsul pe alte pagini web, cu preturile vechi, acele preturi nu mai sunt valabile. De regula paginile web sunt actualizate mai lent. Din pacate nici un consultant din Romania nefiind capabil sa va ofere produsul la preturile vechi (506 RON respectiv 286 RON). Sigur pagina www.juicenoni.ro este actualizat intotdeauna in cateva minute de la schimbarile aparute in cadrul Tahitian Noni international, astfel in siteul nostru apar deja preturile actuale/reale, evitand astfel orice dezinformare a clientilor.
2. Este extrem de important sa va alegeti consultantul de la care comandati produsul, deoarece consumarea produselor Tahitian Noni Juice necesita consiliere continua. In cazul in care comandati printr-un alt site decat www.juicenoni.ro, echipa noastra de profesionisti NU va mai fi autorizat sa va consilieze. In cazul in care comandati prin siteul www.juicenoni.ro beneficiati de urmatoarele facilitati:
a. Puteti fi consiliat de medici de medicina interna sau farmacisti.
b. Beneficiati de deschiderea unui cont de client sau client fidel, prin care puteti depune comenzile Dvs (aceasta metoda va poate oferi posibilitatea unor reduceri sau recompense din partea firmei Tahitian Noni International), fiind ajutat si indrumat de Echipa www.juicenoni.ro.
c. Primiti informatii de ultima ora despre toate schimbarile, ofertele sau posibilitatile aparute in cadrul firmei Tahitian Noni International prin fluxul nostru de stiri.

Puteti comanda acum produsele noastre:
TAHITIAN NONI Juice, TAHITIAN NONI n-Core, etc.

Niciun comentariu: