Faceți căutări pe acest blog

28 mai 2008

Comandarea produselor din catalog

Comandarea produselor din catalog

Produsele prezente în Catalogul Tahitian Noni International publicat în limba română, presupun trei posibilităţi de comandare a produselor. Tipul de comandă depinde de piaţa de pe care se poate comanda produsul respectiv. Rolul acestui document este de a furniza informaţii suplimentare cu privire la procesul de comandare pentru fiecare caz în parte.

Produse accesibile în România

În România doar TAHITIAN NONI™ Juice este accesibil în acest moment, Juice-ul poate fi achiziţionat în lăzi ce conţin 4 sticle a câte un litru (4x1l.). Comanda poate fi efectuată: a) prin internet la pagina www.tni.com sau prin intermediul pagini NoniOffice, b) prin telefon sunând la serviciul clienţi, 0800 894 312 - număr gratuit din reţeaua RomTelecom, c) prin fax la numărul 0800 894 313- număr gratuit din reţeaua RomTelecom, sau d) prin e-mail la adresa comanda@tni.com . Plata produselor (juice-ului ) se face la livrare, prin intermediul curierului care vă va înmâna coletul. Când lansaţi o comandă, vă rugăm să nu uitaţi sa menţionaţi următoarele date:

1. Numărul ID

2. Adresa de livrare

3. Numele exact al produsului comandat şi cantitatea.

Produse accesibile din Ungaria

Pentru comandarea produsele accesibile din Ungaria este necesară completarea electronica a unui „Formular pt. comandarea produselor din catalog”. Acest formular în format MS Excel este accesibil la pagina NoniOffice, în meniul „Download- Documents”. În acest document, completarea părţilor de culoare galbenă este obligatorie. După completare, tipăriţi acest document, semnaţi-l şi trimiteţi-l prin fax sau e-mail (scanat) la datele de contact mai sus menţionate. Plata produselor este posibilă doar cu card embosat. După două zile de la data comenzi, pachetul cu produsele comandate poate fi preluat din Biroul Regional din Budapesta. Ridicarea si transportul pachetelor comandate trebuie rezolvat individual de către fiecare reprezentant în parte, lucru care se poate efectua şi cu ajutorul sponsorilor de pe nivelele mai înalte. Pentru produsele comandate din Ungaria nu se aplica nici un fel de taxă sau cost suplimentar.

Produsele comandate din Germania

Pentru comandarea produsele accesibile din Germania este necesară completarea electronica a unui „Formular pt. comandarea produselor din catalog”. Acest formular în format MS Excel este accesibil la pagina NoniOffice, în meniul „Forms and Documents”. În acest document, completarea părţilor de culoare galbenă este obligatorie. După completare, tipăriţi acest document, semnaţi-l şi trimiteţi-l prin fax sau e-mail (scanat) la datele de contact mai sus menţionate. Plata produselor este posibilă doar cu card embosat. Data limită pentru comandarea produselor din Germania, este până la data de 10 a fiecărei luni. Produsele comandate până la data limită, sosesc la Biroul Regional din Budapesta în jurul datei de 20 a lunii respective. Pentru aceste produse se aplică o taxă de transport de 5 % care va fi plătită în forinţi (HUF) la ridicarea produselor din biroul regional. Taxa de transport este adăugată şi calculată automat de „Formular pt. comandarea produselor din catalog”, deci preţul final care include şi taxa de transport este vizibil în momentul comandări. Ca şi produsele comandate din Ungaria, acestea pot fi ridicate doar din Biroul Regional din Budapesta şi numai personal sau prin intermediul împuterniciţilor.

Termékrendelés a katalógusból

A Tahitian Noni International román nyelvű katalógusa háromféle rendelési lehetőséget határoz meg attól függően, hogy egy adott termék éppen melyik piacról rendelhető meg. E dokumentum célja, hogy információkat biztosítson a termékrendelés lépéseiről minden egyes esetben.

Romániában elérhető termék

Pillanatnyilag kizárólag a TAHITIAN NONI™ Juice érhető el Romániában, 4x1 literes (karton) kiszerelésben. Ennek megrendelése történhet a) interneten a www.tni.com illetve a NoniOffice oldalon keresztül, b) telefonon, a 0800 894 312-es RomTelecom-ról ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számon, c) faxon, a 0800 894 313-as RomTelecom-ról ingyenesen hívható faxszámon, valamint d) e-mailen a comanda@tni.com címre küldött megrendelőn. A fizetés utánvétellel történik, melyet a futárnak kell átadni a csomag átvételekor. A rendelésnél, kérjük, mindig adja meg a következő adatokat:

1. ID szám

2. Kiszállítási cím

3. Pontos termékmegnevezés, és mennyiség

Magyarországon elérhető termékek

A Magyarországon elérhető termékek megrendeléséhez egy megrendelő nyomtatványt kell elektronikusan kitölteni. A nyomtatványt MS Excel formátumban lehet letölteni a NoniOffice letöltés részében. A nyomtatványon a sárgával jelölt részeket kötelező kitölteni. Kitöltés után ki kell nyomtatni, majd aláírni, és faxon vagy e-mailen (szkennelve) eljuttatni a romániai termékrendelésnél (fent) megadott faxszámra, ill. e-mail címre. A fizetés kizárólag dombornyomott bankkártyával lehetséges. A megrendelt termékeket a budapesti irodában 2 munkanapon belül összekészítik. Ezt követően egyénileg kell megoldani a csomag felvételét (ez történhet a felsővonali vezetők segítségével is). A Magyarországon megrendelt árura nem számolunk fel semmilyen extra költséget.

Németországban elérhető termékek

A Németországban elérhető termékek megrendeléséhez egy megrendelő nyomtatványt kell elektronikusan kitölteni. A nyomtatványt MS Excel formátumban lehet letölteni a NoniOffice letöltés részében. A nyomtatványon a sárgával jelölt részeket kötelező kitölteni. Kitöltés után ki kell nyomtatni, majd aláírni, és faxon vagy e-mailen (szkennelve) eljuttatni a romániai termékrendelésnél (fent) megadott faxszámra, ill. e-mail címre. A fizetés kizárólag dombornyomott bankkártyával lehetséges. A németországi megrendelések leadási határideje minden hónap 10. napja! A határidőig leadott rendelések a hónap 20. napja környékén érkeznek meg a budapesti irodába. Ezekre a rendelésekre 5% szállítási díjat számítunk fel, amelyet az átvételkor forintban kell kifizetni a budapesti irodában. A szállítási díjat a megrendelő nyomtatvány automatikusan kiszámítja, így az már látszik a rendelés leadásakor is. Ezeket a rendeléseket is kizárólag személyesen (vagy megbízott útján) lehet átvenni a budapesti irodában.

Niciun comentariu: