Faceți căutări pe acest blog

28 mai 2008

Catalogul de produse TNI- România

Dragi Parteneri TNI,

Avem deosebita plăcere de a vă informa despre creşterea deosebită pe care o are piaţa Tahitian Noni Juice în România. Tot grupul TNI este foarte mândru de acest succes, care aproape în totalitate se datorează muncii necontenite pe care o desfăşuraţi zi de zi.

Sperăm, ca această colaborarea între biroul regional şi parteneri IPC, să devină pe zi ce trece din ce în ce mai puternică. De aceea încercăm ca în toate să sprijinim munca Dumneavoastră. Ca parte a acestui sprijin vă anunţăm că de astăzi se poate comanda Catalogul de produse Tahitian Noni Internaţional (în limba română), la preţul de 3 lei.

Catalogul poate fi comandat, prin telefon, fax sau e-mail împreună cu lansarea unei comenzi de TNJ şi astfel puteţi economisi taxa de transport.

De asemenea, începând din această lună sunt accesibile toate produsele din catalog.

În decursul zilei de azi vom reveni cu informaţii suplimentare în ceea ce priveşte metoda de comandare a produselor din catalog.

Cu stimă:

Istoc Paul

Kedves TNI Munkatársak!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a román Tahitian Noni Juice piac dinamikus növekedéséről számolhatunk be Önöknek. A TNI csapat, nagyon büszke erre a sikerre, amely majdnem teljes mértékben az Önök sikeres munkájuknak köszönhető. Reméljük, hogy a Regionális Iroda és az IPC partnerek közti együttműködés, napról napra egyre erősebb lesz, ezért próbáljuk mindenben támogatni az Önök munkájukat. Mint ennek a támogatásnak a része, tájékoztatjuk, hogy mától megrendelhető a Román nyelvű Tahitian Noni International termékkatalógus (ár: 3 lej).

A katalógus megrendelhető telefonon, faxon vagy e-mailben. Ha ezt együtt rendeli egy láda TNJ-al, megspórolhatja a szállítási díjat.

Ugyan akkor ettől a hónaptól elérhetővé válik a katalógusban lévő összes termék. E nap folyamán visszatérünk bővebb információkkal, hogy hogyan lehetséges a katalógusban lévő termékek rendelése.

Tisztelettel:

Istók Pál

Niciun comentariu: