Faceți căutări pe acest blog

13 iul. 2010

Pariul de 250 mii de dolari!

În anul 2006 TNI a lansat provocarea conform căreia oferea 100.000$, oricui cine arăta o societate MLM care să depăşească strategia, dinamica, istoria incredibilă din primii 10 ani ai TNI. Atunci, n-a acceptat nimeni acest pariu!

Această provocare este lansată din nou în 2010, dar acum oferta a fost ridicată la 250.000$!!! TNI are convingerea, că în prezent nu există pe piaţă niciun produs concurent pentru băuturile TAHITIAN NONI™ Bioactive. Această convingerea este atât de mare, incât oferă 250.000$ oricărei firme MLM, care este în stare să dovedească că oricare din produsele lor respectă următoarele condiţii:

# Caracteristicile produsului respectiv au fost testate şi au trecut 14 examene clinice umane ;
# Produsul dat este protejat prin 52 licenţe justificate ştiinţific;
# Produsul dat conţine, dovedit, adaptogeni de nivel mondial, precum şi cel puţin 15 mg (sau peste!) iridoide folositoare în doza zilnică ( de 60 ml) recomandată;
# Produsul dat conţine componente bioactive, exclusiv din plante medicinale, în aşa fel încât în urma prelucrării şi pasteurizării aceşti componenţi să rămână stabili încă cel puţin 2 ani;
# Firma producătoare al acestui produs să ofere ocupaţie unor oameni de ştiinţă, sau cercetători, care în calitate de autori, au publicat nu mai puţin de 35 de lucrări ştiinţifice în legătură cu acel produs, în publicaţii ştiinţifice şi medicale;
# Produsul să figureze în Codexul Internaţional Antidopping, dar aceasta să fie aprobată şi validată de un laborator extern, independent.

Suntem ferm convinşi că nu există niciun produs în lume, valorificat prin reţele de marketing, care ar satisface toate criteriile mai sus enumerate. Băutura Bioactivă TAHITIAN NONI™ Original nu numai că satisface aceste condiţii, dar le şi surclasează.

Acum Tahitian Noni International este gata să plătească această sumă firmei, care poate dovedi toate acestea.

Regulament şi condiţii:

1. Perioada provocării 01.03.2010 - 01.06.2010.

2. Firma independentă de marketing Griffin Hill Consulting, va controla şi va aprecia provocarea.

3. Oricare firmă MLM, care se ocupă de producerea şi desfacerea băturilor bioactive poate contacta firma Griffin Hill Consulting prin telefonul: 1 (801) 225-7000 begin_of_the_skype_highlighting 1 (801) 225-7000 end_of_the_skype_highlighting (USA).

4. Suntem convinşi, că nicio firmă din industria marketingului în reţea nu va accepta provocarea noastră de 250 mii de dolari, dar dorim să subliniem, că acest premiu este singular, adică va fi încasat de prima firmă, care se adresează firmei Griffin Hill Consulting dovedind satisfacerea tuturor criteriilor stabilite.

Niciun comentariu: