Faceți căutări pe acest blog

31 aug. 2010

In atentia IPC-urilor!!!

Buna ziua

Informatiile de azi sunt destinate IPC-urilor.

IPC inseamna persoana inscrisa in afacerea Tahitian Noni International, care isi construieste afacerea.

Toate persoanele colaboratoare, care dispun de un numar IPC, sunt rugati sa ne trimita cat de repede posibil urmatoarele date:
• Numar IPC
• Numele si Prenumele
• Adresa de e-mail.

Toate aceste date sunt absolut necesare pentru inscrierea Dvs in fluxul de informatii IPC info al Echipei Juicenoni.ro
Acest flux de informatii este unul privat, si este destinat in exclusivitate celor care vand produsele Tahitian Noni International!
Din data de 1 septembrie 2010 vom incepe sa transmitem prin acest flux de informatii IPC info, informatii importante atat despre produsele, cat si despre afacerea Tahitian Noni International.

Asteptam cat de curand datele Dvs.

Cu prietenie
Ecipa www.juicenoni.ro

23 aug. 2010

Instruirea Jade Retreat Europa 2010

Instruirea Jade Retreat Europa 2010

Dragi Lideri TNI,

Vă aducem la cunoştinţă ultimele noutăţi referitoare la Evenimentul Jade Retreat Europa.
La sfârşitul săptămânii trecute Managementul TNI a decis următoarele:
* pentru ca şi noi IPC care aderă la TNI în lunile Iulie – August,să aibă posibilitatea de a participa la acest eveniment, pentru aceşti IPC condiţia de calificare este următoarea: Prin atingerea titlului de rabat personal Jade (4800 QV6, 480 ASQV4) în una din lunile Iulie sau August aceşti noi consultanţi se pot califica la evenimentul Jade Retreat. IPC-ul trebuie să aibă cel puţin 1200 puncte QV2 + 3 Corali sponsorizaţi personal pe parcursul lunii de calificare şi să menţină cel puţin poziţia de Coral de Elită şi statutul de CAS Activ până la eveniment.
De asemenea Sponsorii care deja au participat la Jade Retreat în trecut şi au epuizat şi posibilitatea de a se recalifica, pot participa la eveniment prin suportarea costurilor, sau Gratuit prin mentorarea noilor IPC. Mai exact conform ultimelor decizii: acel sponsor care are doi IPC sponsorizaţi personal pe front care se califică la Rade Retreat, îşi asigură şi el calificarea gratuită ca Lider la acest eveniment.

Cu stimă: Echipa TNI.

22 aug. 2010

Promoţie senzaţională DOAR până la finele lunii august!!!

Şi noi am dori să ne luăm rămas bun de la vară printr-o amintire de neuitat. De aceea Vă măgulim cu o promoţie, care înseamnă un preţ nou şi mai scăzut faţă de preţul oficial de livrare deja redus.

Dacă acum ai să optezi pentru unul din pachetele de mai jos, deja o să ai posibilitatea testării în familia Ta a gamei variate de Băuturi Bioactive Tahitian Noni. Preţurile promoţionale menţionate includ atât TVA, cât şi costul transportului prin curieratul rapid!!! Promoţia este valabilă NUMAI până la 31 august 2010.

ATENŢIUNE! O persoană nu poate comanda decât câte un pachet promoţional în cadrul acestei promoţii, adică maxim câte un pachet din cele două prezentate!
1. Pachet cu flacoane de aluminiu

Pachetul conţine câte un flacon de aluminiu de băutură bioactivă Tahitian Noni™ Original, Family şi Extra (în total 3x 750 ml) şi o cutie de degustare de Tahitian Noni Pure, conţinând 10 bucăţi de pliculeţe de degustare a câta 15 ml fiecare.

Preţul cu amănuntul al produselor din pachet este de 565 Lei în România. Preţul promoţional pentru comandă separată este de 490 Lei. Acum însă acest pachet Te va costa doar 344 Lei în România, preţ care include şi costul transportului. Valoarea pachetului promoţional este 60 puncte QV.

ATENŢIE!!! Acest pachet este perfect şi pentru înregistrarea de colaboratori noi, cu 60 de puncte, întrucât preţul şi punctajul său coincide cu pachetul de înregistrare de 2 sticle, dar primim o cantitate mai mare de băutură (2,4 litri), în diferite arome şi poate fi distribuit la mai multe persoane!

2. Pachetul QUAD

Acest pachet conţine câte un quad (cutie de 4 litri) de băutură bioactivă Tahitian Noni™ Original, Family şi Extra şi 2 pachete de degustare de Tahitian Noni™ Pure.

Preţul de vânzare cu amănuntul al produselor din pachet este de 1900 Lei în România. Preţul promoţional este de 1519 Lei. Acum însă, în cadrul acestei promoţii, cu transport cu tot, preţul este de 1158 Lei. Valoarea pachetului este de 320 puncte QV.

Deci dacă ai cumpărat deja din careva dintre pachetele promoţionale, atunci nu vei mai putea face o altă cumpărătură în cadrul acestei promoţii!

PROMOŢIA DUREAZĂ PÂNĂ LA 31 AUGUST!!