Faceți căutări pe acest blog

20 iul. 2010

Noi produse, noi pagini de comanda - www.juicenoni.ro

Dragi Clienti si Colaboratori!

Pagina noastra www.juicenoni.ro s-a innoit.
Modificarile majore apar in pagina Comanda respectiv in noua pagina Comanda Combinata!

Iata noul formular din pagina Comanda:

www.juicenoni.ro/comanda.htm

Acest formular va permite sa alegeti direct coletele cu 1, 2 sau 4 sticle de Noni Juice. De asemenea in acest formular apar si cele mai noi produse: Bauturile Bioactive Noni.
Marea schimbare in acest formular consta in faptul, ca pana acum ati comandat 1-4-20… sticle de Tahitian Noni, acum comanda se refera la cutiile cu 1-2-4 sticle Noni.
In cazul in care aveti dificultati cu intelegerea acestui siste, sau cu depunerea comenzilor, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

In pagina noastra web a fost introdusa o noua pagina: Pagina Comenzi Combinate
Iata imaginea acestei pagini.

www.juicenoni.ro/comanda_allrpod.htm

Aceasta pagina Comanda Combinata contine toate produsele disponibile pentru piata Romaneasca, si va permite sa comandati mai multe produse de-odata.
Astfel puteti economisi taxa de transport, precum si taxa ramburs, pretul produselor fiind mult mai avantajos.
Aceasta pagina este accesibila din pagina Comanda.

Pagina Comanda Combinata contine Pretul de depozit al produselor Tahitian Noni Intenrational.
In cadrul paginii Comanda Combinata veti gasi de asemenea un link, care va va explica cum se calculeaza preturile acestor comenzi cu produse multiple.

Va asteptam in noua noastra pagina web www.juicenoni.ro

Cu stima Echipa www.juicenoni.ro

13 iul. 2010

Pariul de 250 mii de dolari!

În anul 2006 TNI a lansat provocarea conform căreia oferea 100.000$, oricui cine arăta o societate MLM care să depăşească strategia, dinamica, istoria incredibilă din primii 10 ani ai TNI. Atunci, n-a acceptat nimeni acest pariu!

Această provocare este lansată din nou în 2010, dar acum oferta a fost ridicată la 250.000$!!! TNI are convingerea, că în prezent nu există pe piaţă niciun produs concurent pentru băuturile TAHITIAN NONI™ Bioactive. Această convingerea este atât de mare, incât oferă 250.000$ oricărei firme MLM, care este în stare să dovedească că oricare din produsele lor respectă următoarele condiţii:

# Caracteristicile produsului respectiv au fost testate şi au trecut 14 examene clinice umane ;
# Produsul dat este protejat prin 52 licenţe justificate ştiinţific;
# Produsul dat conţine, dovedit, adaptogeni de nivel mondial, precum şi cel puţin 15 mg (sau peste!) iridoide folositoare în doza zilnică ( de 60 ml) recomandată;
# Produsul dat conţine componente bioactive, exclusiv din plante medicinale, în aşa fel încât în urma prelucrării şi pasteurizării aceşti componenţi să rămână stabili încă cel puţin 2 ani;
# Firma producătoare al acestui produs să ofere ocupaţie unor oameni de ştiinţă, sau cercetători, care în calitate de autori, au publicat nu mai puţin de 35 de lucrări ştiinţifice în legătură cu acel produs, în publicaţii ştiinţifice şi medicale;
# Produsul să figureze în Codexul Internaţional Antidopping, dar aceasta să fie aprobată şi validată de un laborator extern, independent.

Suntem ferm convinşi că nu există niciun produs în lume, valorificat prin reţele de marketing, care ar satisface toate criteriile mai sus enumerate. Băutura Bioactivă TAHITIAN NONI™ Original nu numai că satisface aceste condiţii, dar le şi surclasează.

Acum Tahitian Noni International este gata să plătească această sumă firmei, care poate dovedi toate acestea.

Regulament şi condiţii:

1. Perioada provocării 01.03.2010 - 01.06.2010.

2. Firma independentă de marketing Griffin Hill Consulting, va controla şi va aprecia provocarea.

3. Oricare firmă MLM, care se ocupă de producerea şi desfacerea băturilor bioactive poate contacta firma Griffin Hill Consulting prin telefonul: 1 (801) 225-7000 begin_of_the_skype_highlighting 1 (801) 225-7000 end_of_the_skype_highlighting (USA).

4. Suntem convinşi, că nicio firmă din industria marketingului în reţea nu va accepta provocarea noastră de 250 mii de dolari, dar dorim să subliniem, că acest premiu este singular, adică va fi încasat de prima firmă, care se adresează firmei Griffin Hill Consulting dovedind satisfacerea tuturor criteriilor stabilite.

INTERVIU Griffin Hill- provocarea de 250 mii dolari

Probabil mulţi îşi amintesc momentul când în februarie 2010, la Anaheim în cadrul Conferinţei Internaţionale a Liderilor, Kelly Olsen - unul dintre fondatorii TNI - s-a urcat pe scenă şi a lansat provocarea de 250.000 dolari. Scopul primordial al acestei provocări a fost aceea, ca să se demonstreze în mod demn de încredere că Băuturile Bioactive Tahitian Noni sunt fără de pereche în lume.

Dacă vreunul dintre competitorii TNI-lui ar fi reuşit să demonstreze în perioada 01 martie-01 iunie, durata de desfăşurare stabilită,că oricare dintre produsele sale întruneşte condiţiile enumerate de provocarea de 250.000 dolari, TNI-ul era obligat să achite respectivului competitor suma pusă drept miză.

Făcând click aici poţi citi în detaliu criteriile provocării în original.

Ei bine, după 3 luni de aşteptare a devenit evident că nimeni nu şi-a asumat provocarea lansată, nici un competitor nu s-a avântat, ca produsul său să fie comparat nemijlocit şi direct cu Băutura Bioactivă Tahitian Noni Original.Pe toată durata sa competiţia a fost supravegheată de către firma independentă de cercetare a pieţei - Griffin Hill Consulting. După expirarea duratei prevăzute, Griffin Hill a dat publicităţii o declaraţie în legătură cu această provocare de 250 mii dolari. Dorim să Vă împărtăşim şi Vouă această declaraţie. Te rugăm, acordă 4 minute din viaţa Ta pentru vizionarea acestui video:




Şi acest video ne transmite acelaş mesaj, pe care de la înfiinţarea din 1996 a TNI, comunicăm întregii lumi: nu există în ziua de azi încă un produs care ar fi comparabil cu produsul nostru. Băuturile Bioactive Tahitian Noni sunt cu adevărat deosebite, şi această unicitate face posibil ca firma noastră la 15 ani de la înfiinţare să fie în floare.

Dacă şi Tu ai dori să-ţi schimbi viaţa, fă-Ţi primii paşi cu produse precum Băuturile Bioactive Tahitian Noni.

9 iul. 2010

Informatii Pret Noni

Stimate client!

Reluam aceste informatii de mai jos, pentru a intampina neplacerile aparute in urma dezinformarilor cauzate de unii consultant independenti ai TNI.

Preturile produselor noastre s-au modificat in urma introducerii TVA-ului de 24%.
Astfel cutia cu 4 sticle TAHITIAN NONI Juice a ajuns de la 506 RON la 527.5 RON (toate taxele incluse – inclusiv transportul la domiciliu!)
Cutia cu 2 sticle TAHITIAN NONI Juice a ajuns de la 286 RON la 297.5 RON (Toate taxele incluse – inclusiv transportul la domiciliu!)

Legat de preturi si comanda va rugam nu uitati doua lucruri importante!:
1. Echipa www.juicenoni.ro (Grupul JuicenoniRO) NU practica adaos comercial. Astfel preturile noastre sunt cele de depozit (depozitul central din Budapesta). Chiar daca veti gasi produsul pe alte pagini web, cu preturile vechi, acele preturi nu mai sunt valabile. De regula paginile web sunt actualizate mai lent. Din pacate nici un consultant din Romania nefiind capabil sa va ofere produsul la preturile vechi (506 RON respectiv 286 RON). Sigur pagina www.juicenoni.ro este actualizat intotdeauna in cateva minute de la schimbarile aparute in cadrul Tahitian Noni international, astfel in siteul nostru apar deja preturile actuale/reale, evitand astfel orice dezinformare a clientilor.
2. Este extrem de important sa va alegeti consultantul de la care comandati produsul, deoarece consumarea produselor Tahitian Noni Juice necesita consiliere continua. In cazul in care comandati printr-un alt site decat www.juicenoni.ro, echipa noastra de profesionisti NU va mai fi autorizat sa va consilieze. In cazul in care comandati prin siteul www.juicenoni.ro beneficiati de urmatoarele facilitati:
a. Puteti fi consiliat de medici de medicina interna sau farmacisti.
b. Beneficiati de deschiderea unui cont de client sau client fidel, prin care puteti depune comenzile Dvs (aceasta metoda va poate oferi posibilitatea unor reduceri sau recompense din partea firmei Tahitian Noni International), fiind ajutat si indrumat de Echipa www.juicenoni.ro.
c. Primiti informatii de ultima ora despre toate schimbarile, ofertele sau posibilitatile aparute in cadrul firmei Tahitian Noni International prin fluxul nostru de stiri.

Puteti comanda acum produsele noastre:
TAHITIAN NONI Juice, TAHITIAN NONI n-Core, etc.

7 iul. 2010

IPC - Power Builder

Experimentaţi potenţialul absolut al oportunităţii TNI: Această posibilitate vă califică automat la toate veniturile rapide ale oportunităţii n3 şi vă oferă posibilitatea de a vă construi o afacere de durată prin planul de recompense TNI.



Dacă sunteţi entuziasmat, ca să ajutaţi şi pe alţii să-şi transforme viaţa print-o sănătate mai bună sau pe plan financiar, atunci nu uitaţi de TNI şi povestea sa incredibilă, despre veniturile substanţiale! Iar în acest caz opţiunea Pachetului Power este alegerea ideală .



Accesând linkul de mai jos, puteţi copia Noul Pliant Business valabil de la 1 Iulie 2010: https://www.tahitiannoni.com/romania/romanian/nonioffice/download_center/download?categoryid=215760&sectionid=&action=view&view=1&itemid=321033

Inscrierile se fac acum prin www.juicenoni.ro

Poziţia de Consumator (Veniturile după Consumatorii înregistraţi)

Suntem încântaţi să anunţăm astăzi o oportunitate de venit actualizată.

De ce este importantă înregistrarea în sistem a Consumatorilor şi păstrarea acestora pe poziţia de Consumator (Client) în afacerea dumneavoastră?

Începând cu 1 august 2010 în majoritatea ţărilor TNI şi din 1 noiembrie 2010 la nivel global, toate comisioanele generate de achiziţiile Consumatorului (Clientul) vor fi plătite după cum urmează:



  • 1 Generaţie: 20%
  • 2 Generaţie: 5%
  • 3 Generaţie: 5%
  • 4 Generaţie: 5%
  • 5 Generaţie: 10%



Comisioanele generate de Consumatori Fideli (Referring Customer) şi de IPC-uri vor fi plătite în continuare în concordanţă cu Planul standard de Recompense TNI.



Cea mai mare valoare şi veniturile pe termen lung pentru afacerea dvs. TNI, au fost şi vor continua să fie realizate prin intermediul ajutorului pe care îl acordaţi altor persoane să împărtăşească produsele noastre ca IPC. Cu toate acestea, mulţi consultanţi IPC vor înscrie multe persoane care doresc pur şi simplu să consume şi să se bucure de beneficiile produselor noastre. Această schimbare va face ca recompensele asociate cu achiziţionarea şi păstrarea acestor Consumatori să asigure o mai mare satisfacţie, atât pentru sponsor cât şi pentru linia inferioară de sponsori.



Misiunea noastră este de a construi pe termen lung, o afacere stabilă, care să ducă produsele noastre lumii întregi. După cum ştiţi, una din valorile care sprijină misiunea noastră este, ca fiecare IPC să construiască o afacere de succes stabilă. O afacere de succes este bazată pe IPC-uri reale şi clienţii reali, consumatori care recomandă şi consumă produsele noastre lunar pentru beneficiile pe care le oferă. Noi trebuie să continuăm să îndeplinim nevoile lor reale conform cerinţelor şi perspectivelor pe care le au, şi apoi să îi ajutăm să se înscrie într-o poziţie care se potriveşte nivelul lor de interes. Dorim să ajutăm şi să motivăm prin concentrarea recompenselor către persoanele care desfăşoară această activitate. Această actualizare oferă o mai bună oportunitate IPC-urilor ca să înregistreze consumatori şi să îi păstreze pe termen lung pentru avantajele imense pe care le oferă aceştia afacerii.



Analiza noastră a arătat că, pentru marea majoritate a IPC-urilor, acest lucru va avea un impact pozitiv asupra venitului lor curent şi credem puternic că va poziţiona mai bine toţi consultanţi IPC de pe tot globul pentru extraordinarele recompense financiare. Astfel acestea vor reflecta contribuţia individuală activă la ajutorarea altor persoane - persoane care să se bucure lună de lună de beneficiile produselor TNI.

Bonusul de Creştere şi Duplicare – Actualizarea Regulamentului

Bonusul de Creştere şi Duplicare a fost lansat la începutul acestui an cu mult entuziasm şi energie la Conferinţa ILC din Anaheim. După cum ştiţi rolul acestui bonus este de a recompensa activităţile legitime, durabile şi duplicabile de construire a afacerii TNI ale consultanţilor IPC. Astăzi anunţăm o nouă ajustare la regulamentul acestui bonus care are menirea de a proteja integritatea acestui bonus. Aceste schimbări vor intra în vigoare începând cu data de 1 August 2010.



Aceste schimbări nu vor avea impact asupra calificării la bonus, sau asupra procentului de 2% din vânzările globale alocate fondului global pentru acest bonus. Vom continua să plătim în întregime acei 2% alocaţi acestui bonus global, ca întotdeauna.



Începând de pe 1 August 2010 aceste schimbări vor fi introduse în majoritatea pieţelor TNI din lume, iar acest proces de schimbare se va finaliza pe toate pieţele cel târziu în noiembrie 2010. Piaţa TNI din România intră în prima categorie.



Conform noului regulament: Plata totală pentru fiecare piaţă în parte, care însumează bonusul cumulat al tuturor calificaţilor la Bonusul de Creştere şi Duplicare din acea ţară, nu va depăşi 8 % din Volumul Comisionabil cumulat al pieţei respective. Dacă o piaţă va depăşi acest prag, valoarea acţiunilor individuale pentru această piaţă va fi redusă la suma autorizată conform calculului de opt la sută.



Această nouă politică va permite pieţelor să participe pe deplin la bonus, protejând în acelaşi timp integritatea bonusului în toată lumea şi consolidând dezvoltarea afacerii cu satisfacţii maxime depline. Noi credem că acest opt la sută va permite aproape tuturor pieţelor TNI să se bucure pe deplin de valoarea globală a bonusului fără nici o limitare.



Vom continua să monitorizăm acest bonus pentru a asigura o experienţă plină de satisfacţii pentru toţi parteneri IPC astăzi şi în viitor.

5 iul. 2010

Pachetul advantage

Pachetul Advantage este un pachet cu multe produse, prin care se doreste oferirea unor avantaje celor care doresc sa se inscrie in afacerea Tahitian Noni international.

Ce trebuie stiut despre acest pachet:

· Pachetul Advantage este disponibil exclusiv celor care se inscriu in afacere, nu poate fi comandat dupa inscriere, sau in alte feluri.

· Pretul total al produselor din acest pachet este mult mai avantajos fata de pretul total in cazul comandarii separate.

· In cazul in care gasiti inca 3 persoane interesate de acest pachet, si ii inscrieti in afacere prin programul Advantage, bonusul pe care il veti primi, va va reintoarece toate costurile acestui pachet, deci pachetul Dvs va fi de fapt gratis.

Ce contine acest pachet?

PACHET ADVANTAGE

· TAHITIAN NONI™ Juice - 4 x 0,5

· TAHITIAN NONI™ Juice Pachet portabil – 250 ml 4 buc.

· TAHITIAN NONI™ n-Core - 2x1L

· Tahitea™ Ceai Verde-Noni – 20 pliculete a 30 g

· Tahitea™ Formula Fondatorilor – 20 pliculete a 30 g

· Serum din frunze Tahitian Noni™ - gel 30 ml

· Serum din frunze Tahitian Noni™ - spray 60 ml

· Ulei de seminţe Tahitian Noni™ - esenta 6 ml

· TaHIRO™ Power 250ml x 12 – bautura racoritoare si ENERGIZANTA

· TaHIRO™ Vitality 250ml x 12 – bautura racoritoare si VITAMINIZANTA

In plus la inscriere se comanda

· TAHITIAN NONI™ Juice - 2x1L sau 4x1L sau 8x1L (depinde de optiunea Dvs.)

Pretul pachetului este: 1112,47 RON

Pachetul TAHITIAN NONI™ Juice - 2x1L - 203,29

TOTAL: 1315.76 RON +

Transport 96 RON (estimat)

TVA (24%) – 338.8

TOTAL DE PLATA: 1750 RON. (cu pachetul TNJ – 2L)

Care sunt avantajele?

· 170 RON discount din preţul produselor (comparativ comenzii in care produsele sunt cumpărate separat)

· 100% calificare încă din prima zi la Bonusurile aferente planului de retribuire

Puteti allege aceasta metoda de inscriere accesand http://www.juicenoni.ro/oportunitate.htm

Pentru alte detalii, sau lamuriri, va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

1 iul. 2010

Majorarea TVA afecteaza preturile TNI




Dragi Parteneri TNI,

Datorita deciziei de saptamana trecuta, pe care Guvernul Romaniei a adoptat-o cu privire la Majorarea TVA de la 19% la 24 %, si compania TNI este constransa sa ajusteze preturile de pe piata din Romania.

De aceea incepand de astazi preturile contin noua Taxa pe valoare adaugata (TVA) de 24%.

In decursul acestei saptamani, va fi publicata si distribuita noua lista de preturi actualizata.

Din pacate aceste decizii ale guvernului au impact si asupra afacerii TNI, dar ECHIPA JUICENONI.RO, managementul TNI si Serviciul Clienti este angajat in totalitate, sa va ofere si pe viitor  preturi cat mai mici, si servicii cat mai eficiente ca sa dezvoltam cu succes afacerea TNI in Romania si sa ajutam cat mai multi oameni atat cu oportunitatea financiara cat si cu efectele benefice ale Bauturilor Bioactive Tahitian Noni.

Preturile se vor modifica in felul urmator

(ATENTIE!!!) - preturile de mi jos reprezinta o APROXIMATIE!!! - preturile se pot modifica in urmatoarea perioada!!!)

TAHTIAN NONI Juice 4Pk - cutia cu 4 Sticle


In consecinta pretul total va ajunge in jur de 525 RON (taxa ramburs = aprox 7.14 RON)


TAHITIAN NONI Juice 2 Pk - cutia cu 2 sticle

TAHITIAN NONI n-Core 2 Pk - cutia cu 2 sticle



Pretul total RAMANE 286 RON (TNI a redus pretul brut al coletului)



Pentru a putea beneficia de preturi cat mai avantajoase, va recomandam sa luati in considerare inscrierea in afacerea Tahitian Noni International, ca si Consultnt (Business Builder), sau ca si Client Fidel.

Puteti realiza inscrierea depunand o comanda de minim 2 sticle (dar si cu 4 sau 8 sticle) prin siteul nostru www.juicenoni.ro

Aceasta metoda (inscrierea) nu va aduce nici o obligatie, ins chimb va da acces direct la oficiul Noni, prin care puteti depune comenzile cand doriti, oferindu-va avantajul platii cu cardul.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin office@juicenoni.ro

Cu respect

Echipa www.juicenoni.ro