Faceți căutări pe acest blog

22 aug. 2010

Promoţie senzaţională DOAR până la finele lunii august!!!

Şi noi am dori să ne luăm rămas bun de la vară printr-o amintire de neuitat. De aceea Vă măgulim cu o promoţie, care înseamnă un preţ nou şi mai scăzut faţă de preţul oficial de livrare deja redus.

Dacă acum ai să optezi pentru unul din pachetele de mai jos, deja o să ai posibilitatea testării în familia Ta a gamei variate de Băuturi Bioactive Tahitian Noni. Preţurile promoţionale menţionate includ atât TVA, cât şi costul transportului prin curieratul rapid!!! Promoţia este valabilă NUMAI până la 31 august 2010.

ATENŢIUNE! O persoană nu poate comanda decât câte un pachet promoţional în cadrul acestei promoţii, adică maxim câte un pachet din cele două prezentate!
1. Pachet cu flacoane de aluminiu

Pachetul conţine câte un flacon de aluminiu de băutură bioactivă Tahitian Noni™ Original, Family şi Extra (în total 3x 750 ml) şi o cutie de degustare de Tahitian Noni Pure, conţinând 10 bucăţi de pliculeţe de degustare a câta 15 ml fiecare.

Preţul cu amănuntul al produselor din pachet este de 565 Lei în România. Preţul promoţional pentru comandă separată este de 490 Lei. Acum însă acest pachet Te va costa doar 344 Lei în România, preţ care include şi costul transportului. Valoarea pachetului promoţional este 60 puncte QV.

ATENŢIE!!! Acest pachet este perfect şi pentru înregistrarea de colaboratori noi, cu 60 de puncte, întrucât preţul şi punctajul său coincide cu pachetul de înregistrare de 2 sticle, dar primim o cantitate mai mare de băutură (2,4 litri), în diferite arome şi poate fi distribuit la mai multe persoane!

2. Pachetul QUAD

Acest pachet conţine câte un quad (cutie de 4 litri) de băutură bioactivă Tahitian Noni™ Original, Family şi Extra şi 2 pachete de degustare de Tahitian Noni™ Pure.

Preţul de vânzare cu amănuntul al produselor din pachet este de 1900 Lei în România. Preţul promoţional este de 1519 Lei. Acum însă, în cadrul acestei promoţii, cu transport cu tot, preţul este de 1158 Lei. Valoarea pachetului este de 320 puncte QV.

Deci dacă ai cumpărat deja din careva dintre pachetele promoţionale, atunci nu vei mai putea face o altă cumpărătură în cadrul acestei promoţii!

PROMOŢIA DUREAZĂ PÂNĂ LA 31 AUGUST!!

Niciun comentariu: