Faceți căutări pe acest blog

9 iul. 2008

Intrunirea Liderilor TNI- Romania

Dragi Lideri TNI!

Dorim să vă invităm la întrunire on-line a liderilor TNI din România, care va avea loc joi, 10 iulie 2008, de la ora 18.00 (ora României). Pentru a participa la această convorbire, trebuie să aveţi titlul de conducere Jade sau mai mare şi să copiaţi programul de pe link-ul de mai jos:

http://www.hotconference.com/software/conference.php?id=56429948

După ce aţi copiat acest program pe calculatorul dvs. , porniţi instalarea programului, alegeţi camera Tahitian Noni Leaders - Romania, introduceţi numele dvs., şi parola care este: tniro

Temele principale a acestei întruniri sunt:

- Împărtăşirea experienţelor de la Instruirea Perlă 2008
- Strategia TNI în România pentru următorul trimestru
- Planificarea Instruirile Fast Start, Coral şi Jade
- Viitorul acestei conferinţe on-line. Etc.

Deoarece această întrunire este organizată pentru prima oară, dorim ca să facem un obicei, ca lideri TNI care au ajuns la titlul de conducere Jade, să se poată întâlni pe această cale cel puţin o dată la 2 săptămâni. Sper ca la această întrunire să fim câţi mai mulţi, şi pentru a ocoli problemele tehnice, să încercăm să intram cu 15 minute mai devreme. În caz de întâmpinaţi probleme tehnice înainte de începere mă puteţi contacta la numărul de mobil 0036202099580.

O zi bună în continuare!

Cu stimă:
Istoc Paul
Romanian Market Coordinator
Tahitian Noni Internationa- România

8 iul. 2008

Pagina web www.tni.com lucrari de intretinere

Dragi Parteneri TNI,

Dorim să vă aducem la cunoştinţă că actualmente se lucrează la pagina web, lucrul pentru care nu tot timpul apare binecunoscuta pagina de „înregistrare on-line”, iar aceasta nu funcţionează la parametri normali. Pentru a ocoli eventualele neplăceri , vă rugăm ca în următoarele zile să nu folosiţi opţiunea de înregistrare on-line şi în locul acesteia să folosiţi metoda clasică, adică completarea Formularului de înregistrare şi trimiterea acestuia prin e-mail sau fax către biroul regional care va prelucra aceste date.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Cu stimă:

Echipa tehnica TNI

7 iul. 2008

Instruire Perlă 2008 Rezumat

Ia’Orana,

Săptămâna trecută 750 de lider IPC, din 36 de ţări TNI diferite, sau adunat la incredibilul Hotel Grand America pentru Instruirea Perlă 2008!

Aceste noi stele au avut parte timp de patru zile şi trei nopţi de condiţii de lux, instruiri extraordinare, vizite prin cartierul general TNI şi discursuri ţinute de lideri IPC TNI.
Programul instruiri:

JOI, 26 IUNIE

  • Sesiune Generală şi trening “Good to Great” ţinut de Kelly Olsen

VINERI, 27 IUNIE

  • Trening ţinut de lideri IPC Barry Byrd (SUA) şi Eriko Soji (Japonia)
  • Trening de produse Tahitian Noni de la David Wadsworth, Afu Palu (TNJ Science) şi Brett West (Noni Seed & Leaf Science)
  • Vizitarea secţiei de îmbuteliere şi a laboratorului TNI
  • Vizitarea cartierului general al companiei TNI
  • Cină în Grădina TNI

SÂMBĂTĂ , 28 IUNIE

  • Trening ţinut de lideri IPC Floyd Holdman (SUA) şi Shu Hui Yang (Taiwan)
  • Trening ţinut de Shon Whitney despre programele Calea Succesului™, Fearless Income Building™, HIRO™vânzări cu amănuntul, Cadouri & Cataloage, Magazine & Promoţii Consumatori , Programul Moéa® Salon, şi Purtători de cuvânt TNI
  • Kelly Olsen – Iniţiativa de a face ceva bun
  • Proiecte Umanitare – Recuzite Şcolare
  • Gala de Închidere – Lideri şi Recunoaşteri
  • Discursul IPC ţinut de Valencia Pamphile (SUA)
  • Dans!

În acest an Instruirea Perlă a fost un eveniment incredibil plin de distracţie , instruiri, şi energie pozitivă din partea liderilor sosiţi din toate conţurile lumii.
Acum mulţumită schimbărilor recente intervenite in Programul Calea Succesului nu urmează decât să vă calificaţi şi dumneavoastră la Instruirea Perlă din anul următor.

Sperăm ca anul următor să vă vedem şi pe Dumneavoastră la Cartierul General TNI!

Shon Whitney
Vicepreşedinte de Marketing
Tahitian Noni International